Overige-App

Blue10

Categorie: Scannen & Herkennen, Scannen & Herkennen

De koppeling

Steeds meer ondernemers ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint, gaan op papier door de organisatie en helaas gaat dat niet altijd even soepel. Het kost je behoorlijk wat tijd om deze facturen te verwerken, de status van een factuur is niet altijd inzichtelijk en soms raken facturen zelfs helemaal zoek. Je stelt jezelf vast en zeker wel eens de vraag; "Kan dat echt niet makkelijker?" Ons antwoord: "Met Blue10 wel."

Welke oplossingen biedt Blue10?

Invoice Management voor MKB en Non-Profit Organisaties:

Stel je eens voor dat je dagelijks inzicht hebt in je facturen. Alle facturen komen binnen op een eigen Blue10-mailadres. Automatisch worden allerlei gegevens van facturen herkend en tegelijkertijd wordt een geautomatiseerd boekingsvoorstel gedaan, waarmee facturen zo snel mogelijk worden verwerkt in je financiële administratie. Indien de factuur gecontroleerd moet worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring, kun je met behulp van een workflow de factuur door de organisatie laten gaan voor de gewenste goedkeuring(en). Vanzelfsprekend zijn alle facturen altijd en overal beschikbaar in het digitale archief. Invoice Management is beschikbaar vanaf € 9,- per maand.

Scan & Herken voor Accountants- en Administratiekantoren:

Stel je eens voor dat je dagelijks inzicht hebt in de administraties van je klanten. Iedere klant scant zijn facturen en bonnetjes naar een eigen Blue10 e-mailadres. De boekingsdocumenten worden vervolgens automatisch geïmporteerd in Scan & Herken. Automatisch worden allerlei gegevens van facturen en bonnetjes herkend. Tegelijkertijd wordt een geautomatiseerd boekingsvoorstel gedaan, waarmee alle boekingsdocumenten zo snel mogelijk worden verwerkt in de financiële administratie van je klanten. Scan & Herken is beschikbaar vanaf € 0,40 per factuur.

Over Blue10

Blue10 biedt een Cloud oplossing voor het digitaal verwerken van boekingsdocumenten, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, etc. De oplossingen die wij bieden zijn in de praktijk ontstaan, waarbij we in 2008 hebben besloten om onze activiteiten in een zelfstandige onderneming voort te zetten. Onze missie: Zoveel mogelijk organisaties helpen om hun administratie efficiënter te voeren. Hierbij staan gebruiksgemak en kinderlijke eenvoud centraal. Deze gedachte helpt ons om Blue10 iedere dag weer een beetje te verbeteren.

 

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.blue10.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Louis van Schie van Suparator Systems Europe b.v. op 26 november 2013

Blue10 is een geweldige applicatie en de koppeling met Twinfield is volledig transparant. Iedereen heeft volledige toegang tot alle facturen en in een natuurlijke workflow worden alle inkoopfacturen gecontroleerd en verwerkt, en bijna vanzelf tegelijk in de boekhouding geboekt.