Overige-App

BaseNet Advocatuur

Categorie: CRM, Juridisch

De koppeling

De Twinfield-koppeling is beschikbaar voor alle gebruikers van BaseNet Advocatuur en biedt voordeel aan iedereen die de administratie geheel of gedeeltelijk in BaseNet voert.

De Twinfield-koppeling verbindt uw gebruikersomgeving in BaseNet met uw boekhoudomgeving in Twinfield. Zo kunnen declaraties en overige boekingen in BaseNet met één muisklik worden geëxporteerd.

Wanneer alleen het declaratieproces in BaseNet plaatsvindt, dan heeft u de mogelijkheid om de betaalstatus van uw declaraties op te vragen in Twinfield. Hierdoor beschikt u in BaseNet zowel op klant- als dossierniveau over een actueel overzicht van openstaande declaraties en kunt u vanuit BaseNet snel en eenvoudig uw betalingsherinneringen versturen, zodat een volledige klant- en dossierhistorie gewaarborgd blijft.

Vraag een proefaccount aan >>

Over BaseNet

Met meer dan 20 jaar ervaring in kantoorautomatisering en ruim 16.000 gebruikers, biedt BaseNet het meest vooruitstrevende systeem voor de advocatuur. Met een enorme voorsprong in online software bevat het BaseNet systeem alle facetten die van belang zijn voor een advocatenkantoor. In tegenstelling tot de meeste huidige pakketten, biedt BaseNet een web-based totaaloplossing.

Dankzij de doordachte opzet hoeft u zich niet meer bezig te houden met ICT zaken, maar kunt u zich richten op uw kerntaken. U hebt alleen een computer met internet nodig, BaseNet regelt de rest. Back-ups worden dagelijks gemaakt, onderhoud en updates vinden plaats zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Het onderscheidend vermogen van BaseNet ligt niet alleen bij de unieke software en professioneel uitgevoerde systemen, maar ook bij het hoge serviceniveau. Naast de professionele servicedesk, waar u altijd op terug kunt vallen, beschikt u ook over uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. BaseNet is aangesloten bij stichting Secureworks en heeft hiermee als enige online aanbieder een passend antwoord op het continuïteitsvraagstuk.

BaseNet neemt online werken serieus!

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.basenetadvocatuur.nl of neem direct contact met ons op.