Gecertificeerde-App

Basecone

Categorie: Declaratie, Declaratie

Scannen en herkennen softwareScan en herken voor boekhoudersGemakkelijk facturen ordenen
Basescone koppeling met Twinfield

Basecone is dé nieuwe manier van automatisch verwerken van facturen en documenten voor accountants, bedrijven en ondernemers. De hoge herkenningsgraad en het grote gemak van aanleveren zorgt voor een continu bijgewerkte boekhouding, betere informatie en lagere kosten. Basecone accepteert papieren facturen en digitale factuurstromen, stelt een online dossier beschikbaar, verzorgt de autorisatie en integreert met boekhoudsystemen. Basecone is veilig beschikbaar via internet voor een flexibel bedrag per maand.

Basecone zorgt voor een gemakkelijke en snelle aanlevering van documenten en facturen voor de boekhouding gedurende het kwartaal. Zowel documenten voor het online dossier, als papieren en elektronische facturen vanuit meerdere bronnen worden real-time aangeleverd en verwerkt om een voortdurend bijgewerkte online boekhouding in Twinfield mogelijk te maken. Gebruik de Mobiele App voor iOS en Android geheel gratis en maak een foto van uw bonnetje of factuur en verwerk deze direct in uw administratie.

De gegevens kunnen worden aangeleverd via:

  • E-mail
  • Webservices
  • Smartphone (gebruik de Basecone App)
  • 'drag-and-drop' (vanuit Dropbox, Google Drive etc.)

Accountants en administratiekantoren verdelen het werk gedurende de maand en kunnen gedurende elk kwartaal gericht advies leveren. Ondernemers profiteren van minder rompslomp en kunnen onmiddellijk bijsturen.

Basecone integreert volledig met Twinfield, inclusief:

  • Toepassing van valuta
  • Projecten
  • Kostenplaatsen
  • Synchronisatie van grootboekrekeningen
  • Automatisch aanmaken van debiteu ren en crediteuren

Vanuit Twinfield is elk document veilig op te vragen zonder opnieuw in te loggen. Basecone is volledig ontwikkeld als webdienst en verwerkt real-time alle gegevens zonder (barcode) voorblad en werkt in alle gangbare internet browsers.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Basecone.nl of neem direct contact met ons op.

 

Beoordelingen

door Hein van Weeren van Van Weeren en De Jong Advies B op 11 juni 2013

Stonden voor de keuze om een scanpakket te kiezen en hebben gekozen voor Bascone. Geen spijt, Basecone is gebruiksvriendelijk en vooral de snelle realtime verwerking biedt veel voordelen. Zonder meer een aanrader!

door Ingrid van der Vlist van Altius Fysiotherapeutisch cent op 28 januari 2013

Ik vind het ideaal om dmv de app. foto\'s te maken van mijn facturen en deze in de administratie te krijgen. Scheelt mij veel gedoe en tijd met scannen en ik vind in Twinfield altijd alles terug, top!

door Piet van Vuur en Water op 19 januari 2013

Scan en herken software met een hele nette integratie in het boekhoudpakket Twinfield. Ik ben er erg tevreden over. Kan niet oordelen of het voor iedereen in elke situatie goed werkt: voor ons werkt het in ieder geval perfect.

door Fedor van den Hoek van Syfers B.V. op 28 december 2012

Wij willen als vernieuwend administratiekantoor, zo veel mogelijk gebruik makend geautomatiseerde oplossingen, zo snel mogelijk van de bron (factuur en bankmutatie) tot een kwalitatief goede eindrapportage komen. In dit proces is Basecone voor ons de perfecte partner voor de digitale aanlevering en elektronische verwerking van de facturen. Het aanlevergemak, de goede herkenning van de facturen en de goede verwerkingssnelheid, is voor ons de reden om voor Basecone te kiezen.