Overige-App

Advocaat Centraal

Categorie: Juridisch

 

administratiesysteem advocatuur

De koppeling

Advocaat Centraal is een online toepassing voor de advocatuur, waarbij u altijd en vanaf iedere computer, op kantoor, thuis of waar u ook bent, uw dossiers kunt raadplegen en tijd kunt declareren. AdvocaatCentraal biedt u een koppeling met Twinfield. Alle declaraties worden automatisch overgezet van AdvocaatCentraal naar Twinfield. Gegevens over betaling van declaraties worden vanuit Twinfield teruggekoppeld naar AdvocaatCentraal. Dat bespaart u heel veel tijd en geld en voorkomt fouten. Een ideale app voor de advocatuur!

Advocaat Centraal is zeer gebruikersvriendelijk; een cursus is overbodig. U kunt meteen met Advocaat Centraal aan de slag en maakt binnen enkele minuten uw eerste declaratie. Beheer en onderhoud is niet meer nodig, dat doen wij. Voor Advocaat Centraal behoeft u geen investering vooraf te doen. U betaalt een laag vast bedrag per advocaat per maand. Gebruik door overig personeel is kosteloos. Dit is inclusief instructie, ondersteuning, declaratie sjabloon en nieuwe versies. Geen extra kosten, geen addertjes onder het gras.

Over Advocaat Centraal

Advocaat Centraal is een product van CentralServices B.V., wat is opgericht in 2005 met het doel om online software te ontwikkelen voor de zakelijke dienstverlening met als specialisatie de advocatuur. CentralServices ontwikkelt de software in eigen beheer en heeft een eigen, kundige helpdesk.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar advocaatcentraal.nl of neem direct contact met ons op.