Gecertificeerde-App

Scannen, herkennen én digitaal ontvangen

Categorie: Financiële toepassing, Scannen & Herkennen

ProActive Scannen en HerkennenProActive Scannen en Herkennen

ProActive Scannen en Herkennen
Grip op uitgaven, voordat u ze daadwerkelijk doet. Met in huis gemaakte software biedt ProActive een totaaloplossing voor het automatiseren van verschillende bedrijfsprocessen: het gehele proces van inkoop tot factuurverwerking waarop ook het contractbeheer en de verplichtingenadministratie van toepassing zijn, de bank- en kasadministratie waarbij uitgaven automatisch geboekt worden, het beheer van cliëntgelden en onkostendeclaraties.

Eenvoud, efficiëntie en gebruiksgemak. Klanten laten ons weten dat “de resultaten direct zichtbaar zijn”, “medewerkers met twee vingers in de neus leren werken met nieuwe modules” en ze “eindelijk van de papieren rompslomp af zijn”.

Of het nou facturen of contracten betreft: u scant, ProActive herkent. Met behulp van de OCR-tekstherkenning neemt het systeem de gegevens over. Voor het ontvangen van facturen heeft u tevens de mogelijkheid om pdf-facturen of XML-bestanden te ontvangen. Mogelijkheden voor traditionele methoden en voor de nieuwste technieken.

De samenleving wordt steeds digitaler waardoor het gebruik van papier afneemt. Niet iedereen gaat hier op dezelfde manier mee om. Zo kan het voorkomen dat u poststukken ontvangt die u liever digitaal binnen ziet komen, andere organisaties hebben simpelweg meer tijd nodig om mee te komen in de trend van digitalisering.

Het inscannen en digitaal archiveren van documenten is een manier om deze periode te overbruggen. Op deze manier ondervindt u geen last van de papieren rompslomp die fysiek archiveren met zich meebrengt en hebben de organisaties waarmee u correspondeert tijd om de trend omarmen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar ProActive of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Rudy Overbeeke van Onderwijskantoor de cirkel op 14 oktober 2016

Werkt perfect met Twinfield, vanuit het grootboek direct de factuur kunnen zien. Altijd online als er een storing is wordt dit direct opgelost. Zeer gebruiksvriendelijk. En professioneel personeel en advies.

door van op 28 september 2016