Gecertificeerde-App

Mpluskassa

Categorie: Horeca, Kassa

Mpluskassa kassa-software kopen

De koppeling

Mpluskassa is het meest flexibele intuïtieve kassasysteem op de Nederlandse markt, dit ziet u terug in de vele features in ons kassasysteem welke geschikt is voor diverse branches.

Als retailer heeft u met veel administratieve zaken te maken. Zo moet u bijvoorbeeld de voorraad, de aanbiedingen, de omzet en de boekhouding bijhouden. Dit kan veel tijd in beslag nemen. Met Mpluskassa kunt u dit allemaal bijhouden. Mpluskassa is inzetbaar in de volgende branches;
● Horeca
● Retail
● Snackbar
● Facilitair (zorg en scholen)
● Bakkerij
● Speciaalzaken (tabak en gemak, woon inrichting etc.)
● Groothandel i.c.m. counterverkoop

De koppelingen

U kunt uw Mpluskassa volledig koppelen aan Twinfield zodat u niet langer uw kassabonnen, artikelen, kastellingen en relaties handmatig hoeft over te typen in uw administratie. Hiervoor bieden wij verschillende koppelingen:

Twinfield Boekhouden basis koppeling met Mpluskassa
● Relaties (van Mpluskassa naar Twinfield)
● Verkoopboekingen (Kassabon van Mpluskassa naar Twinfield)

Twinfield Boekhouden geavanceerd koppeling met Mpluskassa
● Relaties (van Mpluskassa naar Twinfield )
● Artikelen (van Mpluskassa naar Twinfield en indien gewenst andersom)
● Verkoopfacturen (Kassabon van Mpluskassa naar Twinfield)
● Verkoopfacturen (Factuur van Mpluskassa naar Twinfield)

Over Mpluskassa
Onze visie is om programma’s te maken die uitmunten in gebruiksgemak en eenvoud, waardoor de gebruiker intuïtief aanvoelt wat hij of zij moet doen, maar tevens zo geavanceerd zijn door o.a. de modulaire opbouw en de bijbehorende instellingen, dat deze zich naadloos laten aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie en alle informatie verschaffen die voor een goede bedrijfsvoering noodzakelijk zijn. Snel en ongecompliceerd aan de slag zonder kostbare tijd te verliezen met overbodige en extra administratieve handelingen.

Mpluskassa beschikt over dealernetwerk met landelijke dekking, indien u interesse heeft in ons kassasysteem brengen wij u graag met een van onze dealers in contract! Klik voor meer informatie over ons systeem op de informatiebutton.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.mpluskassa.nl of neem direct contact met ons op.