Gecertificeerde-App

LoanStreet

Categorie: Advies / Diensten, Financiële toepassing

LOANSTREET
LoanStreet is dé nieuwe manier voor de MKB-ondernemer om snel en goedkoper een zakelijke lening te krijgen. LoanStreet biedt toegang tot financiering bij 21 aanbieders van financieringen, waaronder Rabobank, crowdfunders en leasemaatschappijen. Door de gecertificeerde koppeling met Twinfield kun je binnen enkele minuten gratis checken of je een financiering kunt krijgen voor jouw investeringsplan. Daarna vraag je de financiering eenvoudig aan via LoanStreet bij de gewenste financier. Ook financiers zijn er blij met LoanStreet doordat de aanvraag altijd volledig is en dit voordeel geven ze aan jou terug, in de vorm van kortingen op rente en intakekosten. Het grootste voordeel is een snelle financieringsduidelijkheid. Via LoanStreet kunnen financieringen aangevraagd worden tussen € 5.000 en € 1.000.000.

Via LoanStreet krijg je sneller en goedkoper een zakelijke lening. LoanStreet is gekoppeld aan je Twinfield boekhouding, hierdoor maak je altijd gebruik van de meest recente bedrijfsgegevens. En ook in LoanStreet kan jouw boekhouder of accountant meekijken en je ondersteunen bij de aanvraag.

Je regelt de financieringsaanvraag in vier stappen:

1. Koppeling boekhoudpakket
LoanStreet sluit naadloos aan op jouw Twinfield boekhoudsoftware. Je werkt dus met de meest recente gegevens en kunt die gebruiken bij het oriënteren op financiering. LoanStreet haalt de benodigde gegevens uit Twinfield met 1 druk op de knop.

2. Check financierbaarheid
LoanStreet biedt, voordat je de aanvraag indient, inzicht of je financieringsaanvraag kans van slagen heeft en bij welke financier of investeerder. Ook krijgt je een korte toelichting van de verschillende financiers en investeerders.

3. Financieringsaanvraag invullen
LoanStreet vult zelf de meeste gegevens, die nodig zijn voor een financieringsaanvraag in. Denk aan de winst- en verliesrekening, prognose, balans en cashflow. Je vult zelf nog enkele gegevens in en kunt dan de aanvraag direct digitaal versturen. Het is ook mogelijk om eerst de aanvraag met jouw accountant of boekhouder te delen. Je kunt dan samen je aanvraag controleren en zonodig aanvullen.

4. Aanvraag indienen
Je kunt zelf kiezen bij welke partijen je jouw financieringsaanvraag indient. Denk hierbij aan een bank, crowdfundingplatform, leasemaatschappij, factoringmaatschappij en/of investeringsfonds. LoanStreet geeft je ook suggesties en toelichting waaraan je moet werken in je aanvraag, indien een financieringsaanvraag niet direct geaccepteerd wordt.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar LoanStreet of neem direct contact met ons op.