Gecertificeerde-App

Lift Software

Categorie: CRM, ERP


De koppeling

LIFT wordt door velen gezien als de ideale tool voor de projectbewaking. Factureren op nacalculatie, een vaste projectprijs met factuurplanningen of op artikelbasis. Budgetteren van uren of Euro’s per medewerker of fase, maar bijvoorbeeld ook standaard per project de huidige OHW stand inzichtelijk. Het bewaken van uw projecten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Urenregistratie:
LIFT software garandeert met minimale inspanning een perfecte project-administratie. De urenregistratie op externe projecten is eenvoudig te realiseren. Uren op taken en interne projecten zijn nodig voor een sluitende urenadministratie. Uren worden als declarabel of niet-declarabel geregistreerd en mogelijke toeslagpercentages definieert u zelf. De urenadministratie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vele rapportage mogelijkheden:
LIFT Software levert standaardrapportages die u de gewenste inzichten in uw bedrijf geven. Met deze rapportages beoordeelt u de status van uw projecten, klanten en personeel. U kunt onze standaardrapportages aanhouden of deze naar wens configureren. U distribueert uw bedrijfsinformatie via PowerBI, zodat alle gebruikers de benodigde informatie via hun telefoon of laptop beschikbaar hebben.

Facturatie:
De facturen worden met debiteurgegevens automatisch naar Twinfield gestuurd en ingeboekt. Openstaande debiteuren kunt u eenvoudig vanuit LIFT een betalingsherinnering versturen volgens zelf te creëren factuurherinneringschemas.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.liftsoftware.nl of neem direct contact met ons op.

Beoordelingen

door Joris Jansen van Valori op 24 november 2016

Duidelijk en overzichtelijk systeem met vele mogelijkheden. Koppelingen mbt facturatie en debiteurenbeheer werken heel goed.

door Bas van Lift BV op 23 november 2016

Onze boekhouder, BDO, gebruikt Twinfield. Ik zet nu alle debiteuren en verkoopboekingen met 1 druk op de knop direct door. Tegelijk krijg ik dan alle betalingsgegevens terug voor het debiteurenbeheer vanuit LIFT. Misschien beetje rare beoordeling van onze eigen software, maar als gebruiker word ik hier erg blij van!

door Elma Roseboom van Ro-Ad arbodienstverlening op 19 december 2016

Lift is een bijzonder gebruiksvriendelijk projectmanagementsysteem. Zeker met de koppeling met Twinfield is de maandboekhouding in twee dagen klaar. Met Lift kun je uitstekend de eindcontrole doen en al je processen beheren.