Overige-App

Lightspeed Restaurant

Categorie: Horeca, Kassa

Lightspeed restaurant
Lightspeed restaurant
Lightspeed restaurant
Lightspeed restaurant
Lightspeed restaurant

Lightspeed Restaurant

Lightspeed Restaurant is een krachtige iPad-kassa, welke zowel online als offline in de cloud draait. POSsystems is de specialist voor het Lightspeed Restaurant iPad-kassasysteem. Wij bieden advies, verzorgen de installatie en bieden de ondersteuning voor dit afrekensysteem in geheel Nederland. POSsystems heeft door zijn ICT-leverancier software laten ontwikkelen, die de communicatie tussen de cloud van Lightspeed Restaurant en uw Twinfield boekhouding verzorgt.

De kassa
Het Lightspeed Restaurant systeem werkt op apparatuur die u en uw medewerker kent. Handelingen die zij doen op hun Apple tablet of telefoon, werken ook in de kassa. Het afrekensysteem en de manager is gemakkelijk in gebruik. Met een paar simpele tikken of wegen kunt u onder andere:

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om het afrekensysteem te demonstreren. Bel ons direct op 033 432 44 11 of vraag meer informatie aan via onze website: www.possystems.nl

De koppeling
Elke 24 uur kopieert onze software uw betaling- en omzetgegevens over naar uw Twinfield-account. Het enige dat uw boekhouder nog hoeft te doen is de data te controleren en definitief in uw boekhouding te boeken. Dus geen bonnen overnemen, lijsten invullen en onnodig hoge kosten vanuit uw boekhouder.

De koppeling is in opdracht van POSsystems gemaakt. Wij doen voor u de instelling en bieden u de ondersteuning. U heeft dus één partner voor uw kassa en de koppelingssoftware, dat is wel zo gemakkelijk.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.possystems.nl.