Gecertificeerde-App

Intramed

Categorie: Declaratie, Zorg

IntramedIntramedIntramedIntramedIntramed

Fysiotherapeut – Logopedist – Oefentherapeut – Psycholoog – Diëtist – Psychotherapeut – Podotherapeut – Ergotherapeut en alle andere paramedische beroepsgroepen

Intramed levert overzichtelijke, efficiënte en betaalbare software voor de zorg. Software die meer dan 19.000 professionele (para)medici ondersteunt in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Gebruiksgemak en optimale service zijn de belangrijkste uitgangspunten van Intramed. Intramed biedt één geïntegreerde oplossing voor administratie en beroepsinhoudelijke zaken. Voor alle paramedische beroepsgroepen zijn de richtlijnen van de betreffende beroepsvereniging opgenomen en zijn er per beroepsgroep handige functionaliteiten beschikbaar.

Over Intramed

Met de koppeling kunt u de boekhouding gemakkelijk exporteren van Intramed naar Twinfield.
Voor het exporteren van de gegevens naar Twinfield kan er in Intramed gebruik gemaakt worden van een eenvoudige wizard. Deze leidt u door een aantal stappen waar u kunt aangeven hoe u de gegevens en welke gegevens u wilt exporteren.
Als de gegevens overgezet zijn naar Twinfield kunt u in Twinfield gemakkelijk allerlei rapportages draaien, waarmee u een duidelijk inzicht krijgt in uw financiële administratie. 
Wilt u weten of u als praktijk meer kunt besparen? Twinfield en Intramed zijn onderdeel van de propositie Zorg in Zicht. Vrijblijvend kan er een praktijkadviseur bij u langs komen.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar www.intramed.nl of neem direct contact met ons op.