Twinfield is dé businesspartner voor accountant en administratiekantoren!

Twinfield helpt accountants en administratiekantoren al jaren met het benutten van kansen en het zien van onbegrensde mogelijkheden. We zijn niet alleen dé leverancier van online boekhoudsoftware, maar ook een serieuze businesspartner. We bouwen graag met u aan ons gezamenlijk succes. Met Wolters Kluwer als sterke strategische moederorganisatie en jarenlange kennis en ervaring op gebied van accountancy, is een bij Twinfield aangesloten accountant duurzaam succesvol in de nieuwe wereld.

Ik wil graag een afspraak met een adviseur

We helpen u kansen te benutten!

Speciaal voor administratie- en accountantskantoren ontwikkelde Twinfield in 2010 het Vooruitstrevend Denken partnerprogramma. Inmiddels is de wereld van de accountant ingrijpend veranderd. Een standaard programma werkt niet meer, is onze overtuiging: elke accountant of administratiekantoor heeft behoefte aan advies op maat. Een advies, gericht op uw situatie, klanten, regio en eigen ontwikkeling. Uiteraard ondersteunen wij u met het implementeren en optimaliseren van een online dienstverlening. We helpen uw kantoor bij het digitaliseren en standaardiseren van interne verwerkingsprocessen zodat ruimte wordt gecreëerd voor advieswerkzaamheden.

Meer informatie of een afspraak?

Benieuwd naar alle Twinfield-abonnementen voor accountants- en administratiekantoren?

Klik hier voor het overzicht

De Twinfield boekhoudoplossing: slim, betrouwbaar en innovatief

Overal toegankelijk

Al uw gegevens in de cloud, u heeft alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Makkelijk koppelbaar

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 100 partners in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van uw bestaande systemen.

XBRL en Twinfield

De Twinfield XBRL Oplossing is dé omgeving waarin accountant en ondernemer gezamenlijk rapportages samenstellen volgens het Standard Business Reporting programma van de Nederlandse overheid.  Alles over XBRL >

 

Online samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Gebruikt door professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein.  Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden. Twinfield is niet voor niets marktleider.

Vooruitstrevend

Twinfield introduceerde in 2010 het Vooruitstrevend Denken partnerprogramma voor accountants, de Online Productkiezer en de Accountantzoeker voor ondernemers. We helpen u om u in de competitieve markt te onderscheiden van andere aanbieders. Productontwikkeling? We doen het samen: klanten van Twinfield hebben invloed!

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Meer dan een boekhoudpakket

Twinfield biedt behalve een State of the art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield kan ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.

Bewezen

Twinfield was de eerste die veertien jaar geleden met online boekhouden startte. In die tijd is Twinfield omarmd door duizenden accountants en tienduizenden bedrijven in Europa en nog steeds snel groeide.


“Door middel van Twinfield zijn we efficiënter geworden. Hierdoor kunnen we de kosten reduceren.”

Ed Lugtigheid
McDonald's

“Twinfield is een makkelijk boekhoudpakket, waarin we veel zelf kunnen."

Han Kleppe
Essentium

“We kunnen heel flexibel met de klant bepalen wie wat doet in de administratie.”

Wilco Schellevis
Visser & Visser Accountants

“Twinfield is gebouwd op de techniek van de toekomst: Software as a Service.”

Ronald Oenema
Virtus Accountancy

 

Wist u dat Twinfield direct gekoppeld is met de
ABN-Amro en Rabobank zodat u nooit meer
bankafschriften hoeft in te voeren?

Meer informatie over samenwerking met Twinfield

Transparantie, controle en efficiëntie

Altijd makkelijk inzicht in actuele financiële gegevens en dus juiste beslissingen nemen!

Meer doen met minder klikken door slimme automatische en zelflerende oplossingen.

Makkelijk samenwerken met uw klanten of
andere collega’s en zo meer controle houden.

Bekijk testimonials

Video: de kracht van Twinfield

Meer informatie

Trainingen

Twinfield is een programma waar u gemakkelijk en intuïtief mee werkt. Om alles uit het programma te halen adviseren we u om een training te volgen. Samen met een ervaren Twinfield-trainer duikt u diep in het pakket en maakt u kennis met alle uitgebreide functies. Zo leert u snel om Twinfield als professional te gebruiken.

Meer informatie