Overige-App

WooCommerce

Categorie: Webshop

De koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerce

De koppeling tussen Twinfield en WooCommerce

  • Bespaart tijd en kosten
  • Voorkomt fouten
  • Creëert “peace of mind”

De koppeling zorgt dat bestellingen die in WooCommerce op voltooid staan automatisch worden doorgegeven aan Twinfield. Bij de verkoop van producten zal een bestelling vaak op voltooid gezet worden als de producten verzonden zijn. In geval van de verkoop van virtuele producten kan de status op voltooid gezet worden als de betaling is ontvangen.

De koppeling kent twee mogelijkheden. Of er wordt op basis van de bestelling een verkooptransactie in Twinfield aangemaakt. Of er wordt op basis van de bestelling een factuur aangemaakt. Wil je dat de koppeling facturen aanmaakt, dan heb je een Twinfield account nodig met facturatie. Voor het boeken van verkooptransacties is de facturatie module niet nodig.

De koppeling kan 30-dagen gratis worden uitgeprobeerd en is online "aan te zetten" in 5 minuten.

Over de WooCommerce Koppeling
Een uitgebreide handleiding voor de koppeling is beschikbaar op webwinkelfacturen.nl

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen.
Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je per jaar verstuurt (< 250, < 1000, onbeperkt)

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar webwinkelfacturen.nl of neem direct contact met ons op.