Gecertificeerde-App

Timewax

Categorie: Projectmanagement & urenregistratie

TimeWax don't waste timeGantt ChartCalendar integrationMobile appTime sheetsUtilization

Timewax is software voor project- & resourcemanagement. Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten uitvoeren om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij.

Baten

- Het bespaart tijd: weg met tijdrovende spreadsheets, vergaderingen en e-mails.
- Het versnelt projecten: de juiste mensen op de juiste projecten op het juiste moment.
- Het verhoogt de productiviteit: een betere bezetting leidt direct tot een hogere omzet.

Product

Wij zijn multi-platform: gebruik elke desktop browser of smartphone. We maken zelfs een uitstapje naar je agenda-systeem. Meer nodig? Gebruik onze API voor naadloze integratie met je systemen. Planners gebruiken het Planbord voor een overzicht van al het werk vanuit projecten enerzijds en beschikbare medewerkers anderzijds. Plannen doen ze simpelweg door medewerkers met drag & drop toe te wijzen.

Projectmanagers gebruiken het Planbord voor de inzet van medewerkers en het indienen van aanvragen. De Gantt Chart gebruiken ze voor meer complexe projecten. De Rapporten geven inzicht in de project performance.

Medewerkers bekijken hun planning en rapporteren de voortgang met de Mobile app of met de iCalendar functie gelinkt aan hun agenda-systeem. Met de Mobile app of Urenstaten kunnen ze de werkelijke uren indienen.

Het management analyseert de productiviteit en werkbelasting van de organisatie met de Bezetting functie. Met Rapporten kunnen ze de performance van de gehele project portfolio of individuele klanten bekijken.

De koppeling

Uit Twinfield worden automatisch nieuwe klanten (debiteuren) overgenomen naar Timewax. Ook wijzigingen in klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar Timewax. Ten behoeve van facturering in Timewax worden de betaaltermijn en de factuuradres gegevens overgenomen. Deze gegevens kunnen optioneel nog op de facturen worden aangepast.

In Timewax kan per project de facturering plaatsvinden. Na het autoriseren van de facturen worden automatisch verkoopboekingen gemaakt in de betreffende administratie van Twinfield. In Timewax kan de boekingsgang van de verkoopboekingen worden ingesteld, zoals de administratie, de grootboekrekeningen voor debiteuren, omzet, BTW en eventueel te gebruiken kostenplaatsen.

.

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar Timewax of neem direct contact met ons op.