Overige-App

PrestaShop

Categorie: Webshop

De koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerceDe koppeling tussen Twinfield en WooCommerce

De koppeling tussen Twinfield en PrestaShop

  • Bespaart tijd en kosten
  • Voorkomt fouten
  • Creëert “peace of mind”

De koppeling zorgt dat bestellingen in PrestaShop met een bepaalde status automatisch worden doorgestuurd naar Twinfield. Tijdens de activatie van de koppeling kun je aangeven voor welke statussen de bestelling doorgestuurd moet worden.

De bestelinformatie - producten, prijzen, BTW, verzendkosten en kortingen - wordt naar Twinfield gestuurd. De koppeling kent twee mogelijkheden. Of er wordt op basis van de bestelling een verkooptransactie in Twinfield aangemaakt. Of er wordt op basis van de bestelling een factuur aangemaakt. Wil je dat de koppeling facturen aanmaakt, dan heb je een Twinfield account nodig met facturatie. Voor het boeken van verkooptransacties is de facturatie module niet nodig.

De koppeling kan 30-dagen gratis worden uitgeprobeerd en is online "aan te zetten" in 5 minuten.

Over de PrestaShop Koppeling
Een uitgebreide handleiding voor de koppeling is beschikbaar op webwinkelfacturen.nl

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen.
Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je per jaar verstuurt (< 250, < 1000, onbeperkt)

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar webwinkelfacturen.nl of neem direct contact met ons op.