Overige-App

MijnWebWinkel

Categorie: Webshop

De koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkelDe koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkelDe koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkelDe koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkelDe koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkelDe koppeling tussen Twinfield en MijnWebwinkel

De koppeling tussen Twinfield en Mijnwebwinkel

  • Bespaart tijd en kosten
  • Voorkomt fouten

De koppeling zorgt dat betaalde bestellingen in de Mijnwebwinkel webwinkel automatisch worden doorgegeven aan Twinfield. Deze koppeling werk in batch mode. Dat betekent dat eens per dag de betaalde bestellingen worden doorgestuurd. De connectie met Twinfield wordt gelegd via een zgn OAuth verbinding. Dit betekent dat je de koppeling kunt leggen zonder je gebruikersnaam en wachtwoord door te geven.

De koppeling kent twee mogelijkheden. Of er wordt op basis van de bestelling een verkooptransactie in Twinfield aangemaakt. Of er wordt op basis van de bestelling een factuur aangemaakt. Wil je dat de koppeling facturen aanmaakt, dan heb je een Twinfield account nodig met facturatie. Voor het boeken van verkooptransacties is de facturatie module niet nodig.

De koppeling kan 30-dagen gratis worden uitgeprobeerd en is online "aan te zetten" in 5 minuten.

Over de Mijnwebwinkel Koppeling
Een uitgebreide handleiding voor de koppeling is beschikbaar op webwinkelfacturen.nl

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen.
Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je per jaar verstuurt (< 250, < 1000, onbeperkt)

Meer weten over deze TwinApp?

Ga naar webwinkelfacturen.nl of neem direct contact met ons op.