Twinfield training overzicht

Voor accountants, ondernemers en partners

Voor Accountants

Quickstart
voor Accountants

Maak een vliegende start met Twinfield speciaal voor accountants- en administratiekantoren. De focus van deze workshop is om u uit te leggen hoe u sjabloon administraties dient in te richten en hoe u gebruikers moet aanmaken en nog meer handige tips om direct efficient te werken.

 

Meer informatie

Training
Basic certificering

Tijdens de Basic certificering leer je de principes van het boekhouden in Twinfield en krijg je praktische aanwijzingen voor het efficiënt verwerken van de dagelijkse boekhoudprocessen in het systeem. Na de training ben je in staat om zelfstandig de boekhouding te verwerken.

Meer informatie

Beste keus

Training
Advanced certificering

Tijdens deze 2-daagse cursus leert u specifieke modules van Twinfield in te richten en worden de betreffende processen uitgevoerd. De cursus omvat onder andere: grootboek beheer, betalingsverkeer, facturatie classic, kredietbeheer, activa, budgetten en het beheren van rapporten.

Meer informatie

Training
Expert certificering

De training Expert certificering duur een dag. Aan bod komen onder andere urenregistraties en vreemde valuta. Bij urenregistratie gaat het om de inrichting van een projectstructuur met activiteiten, tarieven en medewerkers.

Voor de vreemde valuta worden de koersen vastgelegd en herwaarderingen berekend.

Meer informatie

Voor Ondernemers (ZZP, MKB)

Training
MKB Boekhouden

U leert hoe u debiteuren en crediteuren moet aanmaken, hoe u kunt factureren en hoe u elektronische bankafschriften kunt inlezen. Daarnaast maakt u kennis met het betalen van inkoopfacturen en met het aanmaken en versturen van de omzetbelasting.

Meer informatie

Training
MKB+ Boekhouden

Maakt u binnen Twinfield wel optimaal gebruik van alle functies? De MKB plus training helpt u hierbij. Tijdens deze klassikale training leert u in een dag hoe u bijvoorbeeld vaste activa kunt activeren en hoe budgetten worden ingevoerd. U krijgt een uitgebreide uitleg over het kredietbeheer en over de factuursjablonen.
Meer informatie

Quickstart
voor ondernemers

De Quickstart is er om u een vliegende start te laten maken en is bedoeld voor ondernemers en accountants. Een ervaren trainer zal u wegwijs maken in het systeem, u uitleggen hoe u administraties dient in te richten, gebruikers kunt aanmaken en boekhoudprocessen in Twinfield kunt uitvoeren. (Deze training is gericht op ondernemers met "Compleet boekhouden".)

Meer informatie

Training
medisch boekhouden

Het doel van Twinfield medisch boekhouden is deelnemers volledig te informeren over de belangrijkste functies van Twinfield voor fysiopraktijken, huisartsen, apotheken etc, zodat zij snel en efficiënt hun boekhouding via Twinfield kunnen gaan voeren.

Meer informatie

Voor Partners

Training
API koppeling

Speciaal voor bouwers van koppelingen tussen applicaties en Twinfield verzorgt Twinfield een Webservices/API training op locatie in Hoevelaken.

De trainer laat op heldere wijze zien hoe generieke koppelingen met Twinfield worden gebouwd.

Meer informatie