Twinfield behaalt keurmerk Zeker Online

Leverancier online boekhoudsoftware trots op kwaliteitsstempel

Hoevelaken, 26 september 2014 – Twinfield (www.twinfield.nl), onderdeel van Wolters Kluwer, heeft het felbegeerde keurmerk Zeker-OnLine binnen. Het keurmerk werd vandaag uitgereikt aan André Kwakernaat, CEO en oprichter van Twinfield. Kwakernaat ontving het keurmerk, in de vorm van een certificaat, uit handen van Jolanda Denis, lid managementteam bij de Belastingdienst.

De uitreiking van het keurmerk Zeker-OnLine vond plaats ten kantore van de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants, in Amsterdam. Het doel van Zeker-OnLine is ondernemers meer zekerheid bieden over de veiligheid en betrouwbaarheid van online boekhoudsystemen en belanghebbenden in de administratieve keten, zoals accountants, Belastingdienst en banken. Twinfield voldoet aan de strenge eisen op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, uitwisselbaarheid van gegevens en juridische aspecten zoals privacy en continuïteit.

Sander de Jongh, manager Hosting & Security bij Twinfield: "Veiligheid is voor ons altijd al erg belangrijk geweest. Twinfield laat daarom de eigen webdienst ook controleren door McAfee en Fox IT. Driemaandelijks voert BDO Audit & Assurance zeer strenge audits uit. Als het gaat om online veiligheid moet je jezelf als leverancier continue de maat blijven nemen. Ik ben blij dat we met ons normenkader ook voldoen aan de vereisten voor het behalen van het Zeker-OnLine keurmerk."

Bert Tuinsma, voorzitter van de Stichting Zeker-OnLine: "Iedere aanbieder die schrijft dat zijn dienst "betrouwbaar en veilig” is zou dit door een onafhankelijke partij moeten laten opschrijven. André Kwakernaat, oprichter van Twinfield, was zijn tijd ver vooruit en zet nu een kroon op z’n werk met het Keurmerk Zeker-OnLine. Twinfield heeft laten zien dat boekhouden in de cloud de toekomst heeft", zegt Tuinsma.

Theo Reijnders, manager Marketing bij Twinfield: "Beveiliging is voor ons een ankerwaarde, het zit in ons DNA. Als mede initiatiefnemer voor Zeker-OnLine is het voor Twinfield van groot belang om continue te laten zien dat onze online dienst veilig is. Dit keurmerk onderstreept onze ambities.”

Zeker Online Keurmerk Twinfield (ISAE-3402 certificering)

Beeldmateriaal
- Video:
'Twinfield behaalt keurmerk Zeker-OnLine
- Foto: Twinfield ontvangt goedkeurend rapport BDO Audit & Assurance (op de foto, vlnr: André Kwakernaat, CEO Twinfield; drs. JaapBoukens, BDO Audit & Assurance; Frank van der Woude, Managing Director Twinfield).

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibelboekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld tussen administratie- of accountantskantoor en ondernemers. Voor meer informatie zie www.twinfield.nl.

Over Wolters Kluwer
Wolters Kluwer Tax & Accounting is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit. De divisie biedt oplossingen waarin lokale kennis met toonaangevende technologische oplossingen wordt gecombineerd; hiermee kunnen professionals over de gehele wereld hun weg vinden in het woud van complexe regels en vereisten en op accurate en efficiënte wijze voor naleving zorgen. Professionals van bijv. accountantskantoren, fiscale professionals, overheidsinstanties, afdelingen die zich bezig houden met belastingen, administratie en financiën/audits gebruiken de workflow oplossingen van Wolters Kluwer Tax & Accounting om hun productiviteit te verhogen en hun klanten een betere dienstverlening te bieden. Voor meer informatie zie www.wolterskluwer.com.

Media Contact
Raymond Koning, Twinfield International
onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe

T: +31 (0)6 1926 2166
E: rkoning@twinfield.com

Comments are closed.